Frezen 5

Frezen

CZL Tilburg heeft decennialange ervaring met frezen en weet als geen ander welke toepassing geschikt is voor uw vraag. Wij bieden de mogelijkheid uw product te frezen als voorbewerking op onze oppervlaktebehandelingen.

Freestechnieken

Wij kunnen diverse profielen frezen met verschillende technieken en beschikken over verschillende freesmachines met 3, 4 en 5 assen. Bij complexe bewerkingen voeren we eerst een testronde uit en stellen we de specificaties precies af op uw wensen en eisen. Plaatbewerkingen zijn niet mogelijk. Duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke thema’s in onze bedrijfsvoering. Onze processen voldoen aan de strengste eisen. Bovendien investeren wij voortdurend in het upgraden van machines en gereedschap om de kwaliteit, continuïteit en leverbetrouwbaarheid te waarborgen.

Onze freesmachines:

 
1x Röders RXP 300 (52000RPM) – 350x300x300mm 3-assig Erowa systeem/Fanuc robot met 90 locaties
1x Deckel Maho DMC55H Duoblok – 550x600x600mm 4-assig met palletwisselaar
1x Microcut MCU-5X – 600x600x500mm 5-assig

De voordelen

  • Oppervlaktebehandeling en nabewerking onder één dak (totaal product)
  • Snelste bewerkingstechniek om materiaal te verspanen
  • Met dezelfde bewerkingstechniek meerdere kanten van één product bewerken
  • Verschillende machines met 3, 4 en 5 assen

Neem contact op met onze specialisten voor alle toepassingen en technische details

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over frezen en weten als geen ander welke techniek geschikt is voor uw vraagstuk en materiaal. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Gerard de Jong
Technical sales engineer
Gerard de Jong

Deze merken vertrouwen op CZL Tilburg

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten en worden wereldwijd vertrouwd door toonaangevende bedrijven in diverse industrieën. Zij kiezen keer op keer voor de hoge kwaliteit en snelle service van CZL Tilburg.