Reparatie

Reparatie

Vervangen of reparatie? CZL Tilburg is uw partner in het repareren van uw kostbare componenten.
Wij kunnen u adviseren in allerlei problemen ten gevolge van corrosie, frictie, sticking, fretting of andere vormen van beschadiging waarbij uw product buiten tolerantie is gekomen. En vaak blijft het niet bij repareren maar kunnen we ook het product verder verduurzamen zodat deze daarna een veel langere levensduur zal krijgen.
Het repareren kan ook wanneer er geen vervangend product meer verkrijgbaar is of dat de levertijd zo lang is dat stilstand een zeer kostbare aangelegenheid wordt.

We kennen de volgende reparatie methodieken waarbij indien van toepassing de oude laag altijd mechanisch of chemisch verwijderd kan/moet worden:

  • Schuren-Verchromen-Schuren
  • Slijpen- Verchromen – Slijpen
  • Slijpen - HP-HVOF thermisch spuiten - Slijpen
  • Slijpen- Lasercladden- Slijpen
  • Laserlassen gevolgd door herstellen naar oude geometrie
  • PTA lassen

Door samen met onze specialisten goed te kijken naar het probleem kunnen wij ook vaak een duurzamere oplossing bieden waarbij de stand tijd van uw product vele malen langer kan worden. Uiteraard dienen we ook altijd te kijken naar het contradeel en diens functioneren en mogelijkheid tot vervangen.

Neem contact op met onze specialisten

Onze specialisten hebben tientallen jaren ervaring met het repareren van complexe producten. Zij weten als geen ander welke techniek geschikt is voor uw producten en denken graag met u mee over de meest geschikte toepassing. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Corwin Verbeek
Technical sales engineer
Corwin Verbeek

Vertrouwd door deze merken

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten en worden wereldwijd vertrouwd door toonaangevende bedrijven in diverse industrieën. Zij kiezen keer op keer voor de hoge kwaliteit en snelle service van CZL Tilburg.