Chemisch nikkel 13

Vacature Operator chemisch Nikkel

Wat ga je doen?

Je hoofdtaak is het technisch vernikkelen van producten van onze klanten. Op de afdeling wordt dit door diverse processen gedaan. Je krijgt een orderpakket vanuit afdeling planning en voert de werkzaamheden op basis van de productiebonnen uit; je begint met het zelf bij elkaar zoeken van de benodigde producten en materialen, zorgt voor ingangscontrole en voorbehandeling waar nodig. Je bepaalt de maskeerwijze van gaten en delen van de producten die niet vernikkeld mogen worden en zorgt voor goede plaatsing van de producten in de rekken zodat de te behandelen oppervlakken gereinigd kunnen worden. Daarna kan het vernikkelen beginnen en zorg je uiteraard voor een kritische afhandeling, visuele eindcontrole en metingen. Je bent verantwoordelijk voor het totale traject, inclusief het transport gereed maken van de producten die je behandeld hebt.

Wij zoeken:

• Een gemotiveerde productiemedewerker die zowel zijn/haar hoofd als handen wil gebruiken
• Iemand die veilig en volgens voorschriften werkt
• Een collega die nauwkeurig en secuur is
• Je wilt kwaliteit leveren met je werk en denkt mee over verbeteringen
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau; technische of chemische richting hebben de voorkeur maar is geen must

Wat bieden wij?

Een leuke uitdagende functie op onze afdeling Chemisch Nikkel, wat bestaat uit ca. 7 medewerkers. Je hebt een toekomst in een groeiend bedrijf, waarvoor je uiteraard een goed salaris ontvangt op basis van de cao in combinatie met opleiding en werkervaring. We werken in dagdienst in een prettige, gezellige werksfeer. Uiteraard heb je met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen ook voldoende vrije tijd. Jaarlijks zijn er diverse activiteiten zoals een barbecue, personeelsfeest en vrijdagmiddagborrel. En sluiten we het jaar af met een kerstlunch en kerstpakket.

Spreekt dit je aan?

Herken je jezelf in de persoon die wij zoeken en wil je meer over de functie weten of zien? Ik wil je graag meer vertellen over de afdeling en je een rondleiding geven.

HR Afdeling
Personeelszaken