Combiwerk

Combiwerk

Het gehele aanbod van CZL Tilburg is complementair aan elkaar. We hebben met 3 pijlers, corrosiebestendigheid, hardheid/slijtvastheid en een cosmetische laag een vrij compleet pakket voor elke klant en zijn vraagstuk.
Een aantal van deze pijlers hebben zelf meerdere mogelijke oplossingen en/of mogelijkheden. Het mooie van al deze mogelijkheden is dat ze ook in combinatie toegepast kunnen worden. De meest voorkomende is natuurlijk de Nikkel-Chroom combinatie. Maar er is veel meer mogelijk.
Denk hierbij aan de volgende combinaties:

  • Verchromen – Chemisch zwarten – Slijpen
  • Vernikkelen – Chemisch zwarten
  • Frezen – Vlakslijpen – Chromen – Chemisch vernikkelen – Vlakslijpen
  • MCP® Micro Chrome Plating – Dicronite® Dry Lubrication  

Door al deze bewerkingen op één locatie te kunnen doen hoeft de klant maar naar een uitbesteed adres te zoeken en kan hij de gehele verantwoordelijkheid voor het proces bij één adres wegleggen.
Ook het niet hoeven transporteren van de een naar de ander scheelt in kosten en voorkomt vaak beschadigingen. De klant kan volledig ontzorgt worden. Hiermee kunnen we wel zeggen dat we uniek zijn onder de oppervlaktebehandelaars.

Neem contact op met onze specialisten

Onze specialisten hebben tientallen jaren ervaring met het bewerken van complexe producten. Zij weten als geen ander welke technieken geschikt zijn voor uw producten en denken graag met u mee over de meest geschikte toepassingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Francis van Oijen
Director marketing & sales
Francis van Oijen 1

Vertrouwd door deze merken

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten en worden wereldwijd vertrouwd door toonaangevende bedrijven in diverse industrieën. Zij kiezen keer op keer voor de hoge kwaliteit en snelle service van CZL Tilburg.