Oppervlaktebehandelingen & Reparaties - CZL Tilburg BV | Oppervlaktetechnieken

CZL Tilburg BV | Oppervlaktebehandelingen

CLZ Tilburg

 

Een begrip in oppervlaktebehandelingen en reparaties
CZL Tilburg is al meer dan 35 jaar actief  in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieën zoals o.a. machinebouw, petrochemie, luchtvaart, hydraulica en automotive, het behandelen en repareren van hun kostbare, proceskritische onderdelen toe aan CZL Tilburg.

 

Alle processen en bewerkingen worden uitgevoerd volgens EN/AS-9100 en klantspecifieke eisen.  


Besparing door verduurzaming
De optimalisatie van productieprocessen legt een zware druk op ondernemers in de meest uiteenlopende hightech branches. Op het moment dat er geen zicht meer bestaat op nieuwe mogelijkheden om kosten te besparen komen de kleinste details om de hoek kijken. CZL Tilburg biedt voor elke probleemstelling de passende technologie.

Reparatie kostbare en proceskritische onderdelen
CZL Tilburg heeft met een diversiteit aan oppervlaktebehandelingen, LASER-lassen en machinale bewerkingen alle mogelijkheden om uw kostbare onderdelen vakkundig te repareren. Omdat alle bewerkingen op één locatie plaatsvinden (one-stop-shopping) heeft u één aanspreekpunt en wordt de doorlooptijd tot een minimum beperkt. Een team van specialisten voert de processen en bewerkingen uit met moderne installaties en een kwalitatief hoogwaardig machinepark.

 

Details bepalen het verschil
Oppervlaktebehandelingen zijn vaak de laatste handelingen aan een machinaal gereed product en daarom mede cruciaal voor de uiteindelijke kwaliteit en doorlooptijd. CZL Tilburg weet als geen ander hoe
belangrijk deze laatste stap is in de keten en besteed daarom de uiterste zorg aan uw kostbare producten.  De kennis en ervaring van CZL Tilburg met verfijnde oppervlaktetechnieken, bepalen het verschil.

©CZL Tilburg BV Oppervlaktetechnieken Alle rechten voorbehouden.   Website door: Epulz reclame