CZL Tilburg bv neemt Galvano-Technisch bedrijf Mikron B.V. over

CZL Tilburg BV neemt Galvano-Technisch bedrijf Mikron BV over

01 april 2019
Oude liefde roest niet “. Deze spreuk geldt ook voor Mari van Laarhoven, oprichter en eigenaar van CZL Tilburg BV

Per 1 april 2019 namelijk neemt CZL Tilburg BV de activiteiten over van Galvano-Technisch Bedrijf Mikron BV uit Tilburg. Vanaf deze datum zullen die activiteiten, welke eerst plaatsvonden aan de Jules Verneweg 10 te Tilburg, verhuizen naar het adres Kranenberg 5 te Tilburg (Industrieterrein Vossenberg I) .

In 1978 was Mari van Laarhoven werkzaam bij Mikron BV. Zijn reeds aanwezige vakkennis omtrent het chroomproces heeft hij hier in die tijd overgedragen en hij kreeg destijds alle medewerking om een eigen bedrijf op te starten: CZL Tilburg BV. Door nu de activiteiten van Mikron BV over te nemen, kan je stellen dat de cirkel rond is.

CZL Tilburg BV is onder andere gespecialiseerd in technische hardchroomlagen voor de algehele maakindustrie en RMO. Daar waar Mikron BV zich gespecialiseerd heeft in met name de hydraulische industrie. Eenzelfde werkgebied maar in een heel ander werkveld. Door deze twee bedrijven samen te voegen zullen ze beiden in staat zijn om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Daar waar CZL Tilburg BV gespecialiseerd is in het naslijpen van de hardchroomlagen, is de specialistische kennis van Mikron BV in het bandschuren een zeer welkome aanvulling in het dienstenpakket.

Het doel is onze klanten de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen, aldus Henk Berends, Managing Director CZL Tilburg BV. Daarbij staan dienstbaarheid, klantgerichtheid, veiligheid, vakmanschap, transparantie, continuïteit en vertrouwen hoog in het vaandel. Door de synergie van deze overname kunnen we de markt en onze gezamenlijke klanten nog beter van dienst zijn en onze service verder uitbouwen.