Algemene voorwaarden 1

Vacature Operator oppervlaktebehandeling

Wat ga je doen?

We hebben op verschillende afdelingen vacatures voor operators. Binnen ons bedrijf hebben we meerdere technieken om materialen / onderdelen van oppervlaktelagen te voorzien. De producten komen binnen vanuit onze klanten en na inspectie wordt gekeken hoe het product het beste behandeld kan worden. Je verzorgt de correcte bewerkingen, nacontrole en verpakt de producten weer netjes voor onze klanten. Dit klinkt eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan je denkt!

We vertellen je hier graag meer over als jij zoekt naar een leuke baan waarbij je zowel met je hoofd als je handen bezig bent!

Wij zoeken:

  • Een gemotiveerde collega die zowel hoofd als handen wil gebruiken;
  • Bij voorkeur iemand met een technische of chemische achtergrond;
  • Iemand die bereid is te leren en ontwikkelen;
  • Iemand met een kwaliteitsgerichte werkhouding en die bereid is kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen;
  • Iemand die veilig en volgens voorschriften werkt;
  • Een nauwkeurig en secure collega die kwaliteit wil leveren;
  • Je denkt mee over verbeteringen en je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

We hebben meerdere leuke uitdagende functies op verschillende afdelingen. De afdelingen bestaan uit 4 tot 10 collega’s. Je hebt een toekomst in een groeiend bedrijf, waarvoor je een goed salaris ontvangt op basis van de cao in combinatie met opleiding en werkervaring. We werken in dagdienst in een prettige, gezellige werksfeer. Uiteraard heb je met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, ook voldoende vrije tijd. Jaarlijks zijn er diverse activiteiten zoals een barbecue, personeelsfeest en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. En we sluiten het jaar af met een kerstlunch en kerstpakket.

Spreekt dit je aan?

Herken je jezelf in de persoon die wij zoeken en wil je meer informatie over de mogelijkheden? We willen je graag meer vertellen over de afdeling en je een rondleiding geven.

HR Afdeling
Personeelszaken