Vacature Medewerker Expeditie

Wat ga je doen?

Als medewerker Expeditie ontvang klanten of transporteurs op een klantvriendelijk manier en verwerkt je de producten op de juiste wijze. Je bereid het werk voor, maakt de planning en ook het papierwerk wat hier bij komt kijken. Je zorgt dat de producten op de juiste afdeling terecht komen en haalt deze ook weer op als ze gereed zijn. Het inpakken en verzendklaar maken van de producten valt ook onder jou taken. Je voert alle werkzaamheden uit die bij magazijnbeheer komen kijken. Laden en lossen producten, fysiek maar ook met de heftruck. Voor de werkvoorbereiding en planning maken wij gebruik van een digitaal logistiek systeem, ervaring met het werken met dit soort systemen is dan ook een pré.

Kortom een veelzijdige functie waar meer bij komt kijken dan je denkt. Je doet dit niet alleen, samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die op deze afdeling voorkomen.

Als jij op zoek bent naar een leuke functie waarbij je zowel met je hoofd als je handen bezig bent en waar jij je communicatieve vaardigheden goed kan toepassen! Vertellen we je graag meer over deze vacature en maken we graag kennis met jou.

Wij zoeken:

  • Een gemotiveerde medewerker met goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende houding,
  • Iemand met een kwaliteitsgerichte werkhouding, die weet van aanpakken.
  • Werkervaring in een logistieke omgeving is heel fijn.
  • Een collega die nauwkeurig en secuur is;
  • Iemand die kwaliteit wil leveren en graag meedenkt over verbeteringen;
  • Een collega die beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Met een MBO werk en denkniveau.

Waar kom je te werken?

Wij zijn CZL Tilburg, een bedrijf met passie voor oppervlaktetechnieken en dat uniek is in het grote aantal verschillende processen en bewerkingen dat op één locatie plaatsvindt. We zijn in 1987 opgericht en gestart met chemisch zwarten. Inmiddels hebben we ons ook gespecialiseerd in andere oppervlaktebehandelingen zoals chromen, nikkelen en thermisch spuiten. Daarnaast bewerken we producten door slijpen, frezen, eroderen en wordt er maatcontrole in eigen huis uitgevoerd. Hiermee hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende speler in onze markt die werkt voor klanten met een wereldnaam uit veel verschillende branches.

Met een hechte groep van ongeveer 100 medewerkers zijn wij altijd bezig om het hightech product van de klant te verbeteren. Wij werken met een mix van producten, van klein tot extreem groot, waardoor geen dag hetzelfde is. We zijn allemaal klantgericht; snel schakelen, goed produceren en samen de klanten op de beste manier helpen. Iedereen voelt zich thuis in onze familiecultuur welke informeel is, met een open communicatie en directe lijnen in een stabiele werkomgeving waar we trots op zijn.

Wat bieden wij?

Een leuke veelzijdige functie als Expeditie medewerker in een klein team. We werken in dagdienst in een prettige, gezellige werksfeer. Uiteraard heb je met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, ook voldoende vrije tijd. Jaarlijks zijn er diverse activiteiten zoals een barbecue, personeelsfeest en vrijdagmiddagborrel. Jaarlijks sluiten we af met een kerstlunch en kerstpakket.

 

Spreekt dit je aan?

Inlichtingen kun je inwinnen bij Frans van Gorp, leidinggevende Planning & Expeditie.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, gelieve dan je schriftelijke sollicitatie te richten aan: 

CZL Tilburg BV, Personeelszaken, Postbus 10048, 5000 JA Tilburg.

Of per e-mail: [email protected]

HR Afdeling
Personeelszaken