Vacatures


CZL, wie zijn wij?

CZL is in 1978 gestart met chemisch zwarten. Door de jaren heen zijn wij steeds meer oppervlaktebehandelingen gaan doen, zoals chromen, nikkelen en thermisch spuiten. Ook bewerkingen als slijpen, frezen, eroderen en maatcontrole worden in eigen huis uitgevoerd. Wij richten ons op de meer uitdagende producten. Dit betekent vaak meervoudige oppervlaktebehandelingen in combinatie met mechanische bewerking op technisch complexe onderdelen in combinatie met korte doorlooptijden.
Wij hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevende speler in onze markt die werkt voor klanten met een wereldnaam uit veel verschillende branches.
Ons team bestaat uit 100 man vast personeel, en deze mensen hebben 2 dingen met elkaar gemeen:

• Zij zijn klantgerichtheid: snel schakelen, in een keer goed produceren, samen het puzzeltje maken om een klant te kunnen helpen.
• Zij voelen zich thuis in onze familie cultuur: wij zijn in de basis een familiebedrijf wat groot is geworden. Dit zie je onder meer terug in informele werksfeer, open communicatie en

directe lijnen. Het gemiddeld aantal jaren in dienst is 15 jaar, wat onze stabiele werkomgeving aangeeft.
En daar zijn wij trots op!

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar:

 

Operator SuNiCoat®

Loop jij warm voor het bewerken van producten? Heb je een passie voor de chemie? Heb je interesse in het behandelen van hoogwaardige ferro en non-ferro producten met galvanische processen en ga je precies te werk….
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer...

Allround Operator Reparatie

Heb jij twee gouden rechter handen?
Heb je ervaring met rondslijpen, bandschuren en draaien?
Kan jij bepalen welke technieken jij gaat gebruiken om de producten van onze klanten zo goed en snel mogelijk te repareren?
Is de beste kwaliteit leveren voor jou vanzelfsprekend?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer...

Proces Operator

Krijg jij een kick van het bewerken van producten? Heb je oog voor detail en wil je zorgen voor een toevoeging aan bijvoorbeeld machine onderdelen van grote bekende hightech fabrieken? Heb je een passie voor oppervlakte behandeling en is de chemische industrie jouw werkomgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer...

©CZL Tilburg BV Oppervlaktetechnieken Alle rechten voorbehouden.   Website door: Epulz reclame