CZL Tilburg bv Vacatures


CZL is in 1978 gestart met Chemisch Zwarten. Door de jaren heen is CZL steeds meer oppervlaktebehandelingen gaan doen, zoals vernikkelen, Hardchromen en thermisch spuiten. Ook nabewerkingen als slijpen, honen en maatcontrole worden in eigen huis uitgevoerd. CZL is uitgegroeid tot ruim 100 man vast personeel en mag zich met recht een toonaangevende speler noemen op het gebied van oppervlakte behandelingen, nabewerkingen en het produceren van complexe onderdelen.

CZL richt zich op de meer uitdagende producten. Dit betekend vaak meervoudige oppervlaktebehandelingen op technisch complexe onderdelen in combinatie met korte doorlooptijden.

De mensen die bij CZL werken hebben 2 dingen met elkaar gemeen:

  • Klantgerichtheid: snel schakelen, in een keer goed produceren, samen het puzzeltje maken om een klant te kunnen helpen met een onvoorziene reparatie wordt gezien als een uitdaging.
  • Familie cultuur: CZL is in de basis een familiebedrijf wat groot is geworden. Dit zie je onder meer terug in informele werksfeer, open communicatie en directe lijnen. Het gemiddeld aantal jaren in dienst is 13, wat een stabiele werkomgeving aangeeft.

CZL voert een sociaal personeelsbeleid. Ieder jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals paasbrunch, zomer BBQ, personeelsfeest en kerst bijeenkomst. Belangrijker nog, is dat CZL zich sociaal opstelt wanneer er iets verkeerd gaat in de gezinssfeer.

Voor ons bedrijf zoeken wij op korte termijn naar:


 

Fulltime 3D Meettechnicus

Uw werkzaamheden:
-       Het uitvoeren van metingen, zowel 3D als manueel. Hierbij wordt gewerkt met:.
              ·    Mitutoyo Crysta Apex C547 met zwenkbare meettaster
              ·    Mitutoyo Stratos 7106 met zwenkbare meettaster
              ·    Werth Vision Check S
              ·    Conventionele meetgereedschappen
-       Zelfstandig 3D programmeren (het volgen van een opleiding hiervoor behoort tot de mogelijkheden)
-       Het initiëren van correctieve maatregelen en het vaststellen van permanente correctieve maatregelen ter verbetering van processen, service en producten

Lees meer...

©CZL Tilburg BV Oppervlaktetechnieken Alle rechten voorbehouden.   Website door: Epulz reclame