Vacatures


CZL is in 1978 gestart met chemisch zwarten. Door de jaren heen is CZL steeds meer oppervlaktebehandelingen gaan doen, zoals chromen, nikkelen en thermisch spuiten. Ook nabewerkingen als slijpen, honen, frezen, eroderen en maatcontrole worden in eigen huis uitgevoerd. CZL is uitgegroeid tot 100 man vast personeel en is een toonaangevende speler op het gebied van oppervlakte behandelingen, nabewerkingen en het produceren van complexe onderdelen.

De mensen die bij CZL werken hebben 2 dingen met elkaar gemeen:
• Klantgerichtheid: snel schakelen, in een keer goed produceren, samen het puzzeltje maken om een klant te kunnen helpen.
• Familie cultuur: CZL is in de basis een familiebedrijf wat groot is geworden. Dit zie je onder meer terug in informele werksfeer, open communicatie en directe lijnen. Het gemiddeld aantal jaren in dienst is 13, wat een stabiele werkomgeving aangeeft.
CZL voert een sociaal personeelsbeleid. Ieder jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals paasbrunch, zomer BBQ, personeelsfeest, kerst bijeenkomst en we hebben op vrijdag middag een borrel.

Voor ons bedrijf zoeken wij op korte termijn naar:


 

Rondslijper starter

Wil jij werken bij een bedrijf die een passie voor oppervlaktetechnieken heeft en die bezig is om het product van hun klant te verbeteren? Een bedrijf wat uniek is in het grote aantal verschillende processen en bewerkingen wat op één locatie plaatsvindt. Een organisatie die in 45 jaar gegroeid is tot 100 medewerkers en waarin jij kan meegroeien en jezelf kan ontwikkelen. Zoek jij een bedrijf waar ze goed zorgen voor de medewerkers, waar je een goed salaris krijgt en waar je in dagdienst kunt werken? Dan is deze functie als startend rondslijper (voltijd) geschikt voor jou!

CZL richt zich op de meer uitdagende producten. Dit betekent vaak meervoudige oppervlaktebehandelingen in combinatie met nabewerking op technisch complexe onderdelen in combinatie met korte doorlooptijden.

Doel van de functie
Het rondslijpen en meten van producten om te voldoen aan maat- en oppervlakte gesteldheden.

De werkzaamheden:

  • Slijpen van technisch hoogwaardige componenten (halffabricaten)met zeer hoge nauwkeurigheid.
  • Slijpen van ter reparatie aangeboden producten.
  • Aanmaken van hulpgereedschappen ten behoeve van het slijpen.
  • Zelfstandig uitvoeren van metingen aan de producten.

Lees meer...

©CZL Tilburg BV Oppervlaktetechnieken Alle rechten voorbehouden.   Website door: Epulz reclame