CZL Tilburg bv Vacatures


CZL is in 1978 gestart met chemisch zwarten. Door de jaren heen is CZL steeds meer oppervlaktebehandelingen gaan doen, zoals chromen, nikkelen en thermisch spuiten. Ook nabewerkingen als slijpen, honen, frezen, eroderen en maatcontrole worden in eigen huis uitgevoerd. CZL is uitgegroeid tot 100 man vast personeel en is een toonaangevende speler op het gebied van oppervlakte behandelingen, nabewerkingen en het produceren van complexe onderdelen.

De mensen die bij CZL werken hebben 2 dingen met elkaar gemeen:
• Klantgerichtheid: snel schakelen, in een keer goed produceren, samen het puzzeltje maken om een klant te kunnen helpen.
• Familie cultuur: CZL is in de basis een familiebedrijf wat groot is geworden. Dit zie je onder meer terug in informele werksfeer, open communicatie en directe lijnen. Het gemiddeld aantal jaren in dienst is 13, wat een stabiele werkomgeving aangeeft.
CZL voert een sociaal personeelsbeleid. Ieder jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals paasbrunch, zomer BBQ, personeelsfeest, kerst bijeenkomst en we hebben op vrijdag middag een borrel.

Voor ons bedrijf zoeken wij op korte termijn naar:


 

Werkvoorbereider

Voor ons bedrijf zoeken wij een ervaren werkvoorbereider mechanische bewerkingen. (voltijd)

Als werkvoorbereider werk je heel nauw samen met afdelingsmanagers (verkoop) en onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor een soepele workflow en bent initiatiefnemer in samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Lees meer...

Manager Operations

De Manager Operations (MO) is verantwoordelijk voor het verduurzamen, herstellen, bewerken en aanmaken van de technisch hoogwaardige producten van onze klant. Hiervoor geeft hij leiding aan productie afdelingen met een zeer breed scala aan werkzaamheden: Rondslijpen, Bandschuren, Eroderen, Frezen, Vlak- en Profielslijpen, Reparatie & Gereedschapmakerij, Laserlassen, HVOF, Dicronite en Lasercladden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Bedrijfsbureau met daaronder Werkvoorbereiding & Planning, Orderadministratie & Inkoop en de Meetkamer.

Lees meer...

Rondslijper

Doel van de functie
Het rondslijpen en meten van producten om te voldoen aan maat- en oppervlakte gesteldheden.

De werkzaamheden:

  • Slijpen van technisch hoogwaardige componenten (halffabricaten)met zeer hoge nauwkeurigheid.
  • Slijpen van ter reparatie aangeboden producten.
  • Aanmaken van hulpgereedschappen ten behoeve van het slijpen.
  • Zelfstandig uitvoeren van metingen aan de producten.

Lees meer...

Onderhoudsmonteur

Van de Onderhoudsmonteur wordt geacht dat hij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren of dusdanig kan beoordelen dat hij een specialist doeltreffend kan aansturen.
Onder de werkzaamheden vallen zowel mechanische, elektrotechnische alsook bouwkundige werken. De onderhoudsafdeling maakt ook alle gereedschappen welke gebruikt worden in de productie. We spreken hier over anodes , ophanggereedschappen dan wel hijsmiddelen. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren zal de medewerker zowel laswerkzaamheden als verspanende werkzaamheden uitvoeren.

Lees meer...

LASER lasser

Voor ons bedrijf zoeken wij een laser lasser.

Lees meer...

©CZL Tilburg BV Oppervlaktetechnieken Alle rechten voorbehouden.   Website door: Epulz reclame