Vacatures


CZL is in 1978 gestart met chemisch zwarten. Door de jaren heen is CZL steeds meer oppervlaktebehandelingen gaan doen, zoals chromen, nikkelen en thermisch spuiten. Ook nabewerkingen als slijpen, honen, frezen, eroderen en maatcontrole worden in eigen huis uitgevoerd. CZL is uitgegroeid tot 100 man vast personeel en is een toonaangevende speler op het gebied van oppervlakte behandelingen, nabewerkingen en het produceren van complexe onderdelen.

De mensen die bij CZL werken hebben 2 dingen met elkaar gemeen:
• Klantgerichtheid: snel schakelen, in een keer goed produceren, samen het puzzeltje maken om een klant te kunnen helpen.
• Familie cultuur: CZL is in de basis een familiebedrijf wat groot is geworden. Dit zie je onder meer terug in informele werksfeer, open communicatie en directe lijnen. Het gemiddeld aantal jaren in dienst is 13, wat een stabiele werkomgeving aangeeft.
CZL voert een sociaal personeelsbeleid. Ieder jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals paasbrunch, zomer BBQ, personeelsfeest, kerst bijeenkomst en we hebben op vrijdag middag een borrel.

Voor ons bedrijf zoeken wij op korte termijn naar:


 

Allround Operator Dagdienst

Wil jij werken bij een bedrijf dat een passie voor oppervlaktetechnieken heeft en bezig is om het product van hun klant te verbeteren? Een bedrijf wat uniek is in het grote aantal verschillende processen en bewerkingen wat op één locatie plaatsvindt.

Zoek jij een uitdagende baan met doorgroeimogelijheden?

CZl Tilburg is een organisatie die in 40 jaar gegroeid is tot 100 medewerkers en waarin jij kan meegroeien en jezelf kan ontwikkelen. CZL Tilburg zorgt goed voor de medewerkers, tevens bieden we je een goed marktconform salaris. We werken in dagdienst, hierbij houdt je genoeg tijd over om een goede balans te vinden tussen je werk en prive.

Lees meer...

Onderhoudsmonteur

Wil jij werken bij een bedrijf dat een passie voor oppervlaktetechnieken heeft en die bezig is om het product van hun klant te verbeteren? Een bedrijf wat uniek is in het grote aantal verschillende processen en bewerkingen wat op één locatie plaatsvindt. Een organisatie die in 40 jaar gegroeid is tot 100 medewerkers en waarin jij kan meegroeien en jezelf kan ontwikkelen. Zoek jij een productie bedrijf waar ze goed zorgen voor de medewerkers, met veel afwisseling in werkzaamheden, waar je een goed salaris krijgt en waar je in dagdienst kunt werken? Dan is deze functie als Onderhoudsmonteur geschikt voor jou!

Lees meer...

©CZL Tilburg BV Oppervlaktetechnieken Alle rechten voorbehouden.   Website door: Epulz reclame